Titel
Gemeenteprofiel

Onderweg Prot.wg DK

Pastoraat

Diaconaat

Catechese

Kindernevendienst

Jeugdwerk

Herv.Vrouwendienst

Kerkenraad

Communicatie

Beheer & financiën

Jeugdwerk

Het jeugdwerk van de Dorpskerkgemeente is onderdeel van het SOW-jeugdwerk Barendrecht.
'SOW-jeugdwerk' is het overkoepelend orgaan van alle jeugdwerkactiviteiten binnen de hervormde Dorpskerkgemeente, de protestantse wijkgemeente Carnissehaven en de gereformeerde wijkgemeenten van Barendrecht-centrum.  Alle activiteiten van SOW-jeugdwerk, verdeeld per leeftijdscategorie, zijn terug te vinden op de website  www.sow-jeugdwerk.com 


Laatste Nieuws


Club @ Zolder, zoals de naam al verklaart; een club op de zolder van de oude pastorie achter de Dorpskerk.
Elke vrijdagavond organiseren we een programma voor kinderen van ca 10 tot 14 jaar. Het programma is bedoeld om de kinderen met elkaar een leuke avond te hebben, waarbij iedereen kan meedoen. Daarom Ontmoet en Doet.

Wat we allemaal doen: we maken dingen, zoals Kerst kransen, we timmeren vogelhuizen, we spelen cluedo, we doen wedstrijdjes met trefbal, flessenvoetbal, we gaan zwemmen en natuurlijk schaatsen. Daarnaast doen we ook filmavonden en vieren we Kerstfeest( zie bijvoorbeeld de afbeelding onderaan )

Club @ Zolder organiseert het clubwerk van de Dorpskerk, ook iedereen die niet ingeschreven staat bij de Dorpskerk is uiteraard welkom. Wil je komen, samen met een vriendje of vriendinnetje, laat het ons even weten via de mail: clubatzolder@live.nl We zitten op de zolder van de oude pastorie, achter de Dorpskerk, Dorpsstraat 146.

De avonden starten om 19:00 uur en zijn om 20:30 afgelopen. Als we een speciale avond organiseren, met afwijkende tijden, laten we dat weten. In principe hebben we elke week club, anders wordt dit op tijd doorgegeven. Contactpersoon is Loek van Doorn
Club @ Zolder
Dorpsstraat 146
2992 BE Barendrecht
clubatzolder@live.nl

 

Vorige Printvriendelijke versie van deze pagina Volgende